Een luxe moderne keuken in woonboederij

Woonkeukens in woonboerderijen zijn erg populair. Terrecht, want deze keukens hebben een combinatie van de gezellige natuurlijke sfeer, met de luxe en het comfort van nu. Zo werd deze luxe moderne keuken in een woonboerderij gebouwd. 

Keuken met stoere uitstraling

Doordat de keuken geplaatst is op de klinkertjes, krijgt dit een stoere uistraling. De keuken is uitgevoerd met glazen deuren en een glazen werkblad. Een hoge kastenwand met hoge druk stoomoven, een koffiezet apparaat en combisteamer zorgen voor de benodigde luxe. Achter de RVS deuren zit de grote koeler en de grote vriezer.

Het spoel- en kookeiland heeft een Novy inductie kookplaat met downdraft en een twister stopcontact. Het eiland is ca. 96 cm diep, aan de achterzijde zijn ondiepe kasten geplaatst. 

Een keuken is het hart van het huis. Het ontwerp moet goed passen bij de rest van het interieur. Een strakke, moderne en luxe keuken is een eyecatcher in een woonboerderij, zonder meer.

Wilt u ook een mooie keuken in uw woonboederij? Of heeft u advies nodig? Neem contact op via  of vul het contactformulier in. 

 Een luxe moderne keuken in woonboederij
 Een luxe moderne keuken in woonboederij
 Een luxe moderne keuken in woonboederij