Een grote woonkeuken laten inbouwen

Vroeger was het heel normaal om verschillende ruimtes met een eigen functie van elkaar te scheiden. Er is sinds een paar jaar geleden een trend ingezet waarbij we vooral zoveel mogelijk een open woonruimte willen. Een grote woonkeuken, welke helemaal opgenomen is in het interieur. 

Woontrends

Eigenlijk is het niet alleen een woontrend, het wordt tegenwoordig zelfs een ‘way of living’ genoemd. Vaak moet je bij het ontwerp van uw droomhuis al nadenken over hoe u de indeling wilt van alle vertrekken in de woning. Bij een open woonruimte, creëer je meer ruimte, doordat er geen deuren en muren nodig zijn. Vooral bij wat kleinere huizen, haal je zo het maximale uit uw woning. Grotere huizen lenen zich juist meer om bepaalde ruimtes af te scheiden. 

Een kookgedeelte met een groot spoeleiland

Voor een klant hebben wij deze prachtige woonkeuken gemonteerd en volledig opgenomen in het interieur. Het kookgedeelte heeft een los fornuis met een grote afzuiging. De achterwand is van aluminium Bokmerk. Daarnaast zit een groot spoeleiland met ruimte voor twee krukken. Naast het eiland is een pilaar verwerkt. 

Links en rechts van de haard zijn twee nissen met aan de ene zijde de koffiehoek en aan de andere zijde een borrelhoek. In beide nissen zijn dikke planken met verlichting gemonteerd. Tussen de hoge kasten, welke in een nis staan, staat een Amerikaanse koelkast met vaste wateraansluiting. Rondom de hoge kasten is een kader gemonteerd in hetzelfde fineer materiaal. Hierdoor krijgt de keuken een robuuste uitstraling.

Wilt u ook een woonkeuken? Of wilt u een specifiek ontwerp laten monteren in uw huis? Neem contact op via  of vul het contactformulier in. 

Een grote woonkeuken laten inbouwen
Een grote woonkeuken laten inbouwen
Een grote woonkeuken laten inbouwen