Een keuken in U-opstelling

Veel mensen zijn geïnteresseerd in een U-keuken. Deze keukens hebben ook veel voordelen. Eén van deze voordelen is dat er veel werkvlakken ontstaan. Alle drie deze werkvlakken kunnen gebruikt worden. Dit betekent dat er door meerdere mensen tegelijkertijd in de keuken gewerkt kan worden. 

Daarnaast is het mogelijk een U-keuken traditioneel of speels in te zetten. Stel, een keuken wordt tegen twee wanden geplaatst, dan komt één vleugel los. De vleugel kan dan als een bar ingezet worden. Het is leuk om een paar hoge krukken hierbij te plaatsen, zodat er ook aan deze bar gegeten kan worden. Het geeft tegelijkertijd een unieke uitstraling aan de keuken. 

Keuken met een tijdloze kleur

Een U-opstelling is in een rustige en tijdloze kleuren combinatie gecombineerd. Er is een zwevend meubel gemonteerd in een appartement. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, oven, koel- en vriescombinatie en een inbouwunit in de schout uitgevoerd met een plasma filter en vaatwasser. 

Links en rechts van de schouw zijn legplanken geplaatst met verlichting. Het werkblad is van 2 cm dik composiet gecombineerd met tegelplint en een achterwand. Op het zwevende meubel is een kunststof werkblad geplaatst. Ten slotte staat er tussen de twee hoge kasten een apothekerskast die vanaf beide zijden toegankelijk is. 

Wilt u ook een keuken in U-opstelling? Of wilt u advies bij de vorm van uw keukeninrichting? Neem contact op via 06-1015 7475 of vul het contactformulier in. 

Een keuken in U-opstelling
Een keuken in U-opstelling
Een keuken in U-opstelling